Menu

Nieuws

Optreden Braderie Sint Philipsland

Zaterdag een thuiswedstrijd voor Monique. Op het terras van Grand Café Met Shmaak (voorheen Café Ut Durp), te Sint Philipsland, zal zij haar diverse repertoire op het podium brengen. Het begint om 16:30 uur en duurt tot 19:00 uur.

Studio Opname 'Zeeuwse Zee'

Het was weer een spannende avond voor Monique. We hebben namelijk gisterenavond de nieuwe single van Monique met aangepaste zanglijn opgenomen, bij Johnny van Veldhoven in Sint Willebrord. Na twee keer warm zingen heeft Monique in één keer de hele zanglijn ingezongen, waarna nog slechts 5 keer inprikken nodig was voor wat kleine correcties. Daarna heeft Johnny nog de 2e stemmen ingezongen voor de refreintjes en toen was het eigenlijk al gepiept. Voor Monique weer een nieuwe ervaring, en voor ons allemaal een leuk nieuw liedje, genaamd 'Zeeuwse Zee', een variatie op de eerdere single van Monique 'Griekse Zee'. De 'Zeeuwse Zee' gaan we promoten via Omroep Zeeland en Omroep Tholen. Met dank aan JVV Studio records & Mike Davids.

 

Nieuwe Clip & Single

Monique heeft weer een nieuwe videoclip geproduceerd. Voor haar nieuwe single 'Griekse Zee', hebben we opnames gemaakt aan de oude veerhaven van Anna Jacobapolder.

De single 'Griekse Zee' is een bewerking van het nummer Porque te vas, van José Luis Perales, met een Nederlandse tekst geschreven door Monique zelf. Sinds de lancering van de clip op 18 juli is deze al bijna 1000 keer weergegeven.

Speel de clip af;   Griekse Zee

Log In or Register